Телефон за поръчки: 
0878 910 525

За нас

 

Ето как започна всичко...
Запознахме се съвсем случайно преди около 5 години, докато се разхождахме в Южения парк в София. Започнахме да се виждаме все по - често и докато тези срещи се превърнаха в приятелство. Както преди, така и сега много обичаме да се разхождаме из природата и в различни градове и села. Минавали сме през много овошни градини и лозя и сме си късали пресни плодове директно от дръвчетата. Ние също като вас обичаме прекалено много плодовете и им се изкушаваме постоянно ;) Винаги си взимаме с нас плодове, когато отидем да се разхождаме в парка, в планината или където и да било другаде ;)

След време така се стекоха обстоятелствата, че и двамата започнахме да се занимаваме с плодове и зеленчуци. Единия отвори собствено магазинче, а другия работеше в друго такова докато следваше в университета. Един ден когато се видяхме за пореден път ни се обади на наш приятел, който работи в офис в центъра на града. Помоли да му занесем няколко килограма плодове до офиса, тъй като е много ангажиран и неможе да отдели време, за да отиде до магазина. Ние ествествено нямаше как да му откажен и се запътихме натам ;). По пътя ни дойде идеята за доставка на висококачествени плодове в гр.София, които се консумират от служителите на работното им място.

Запретнахме ръкави и не след дълго вече имахме собствена фирма за доставка на висококачествени плодове в София. От тогава нашия бизнес продължава да расте, а клиентите ни продължават да похапват нашите плодове със същата тази наслада ;)

Сравнение на продукти